Aparat de calcat cu abur vertical inteligent Singer Swp si fier de calcat cu incarcare continua

579,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 3700394500922
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Beneficii

☑ Deschiderea coletului la livrare

☑ Retur rapid si simplu in 14 zile

☑ Livrare cu asigurare si verificare

☑ Rate fara dobanda

Garantie - Service 

☑ Garantie 24 luni - Gratuit serviciul suport clienti pentru preluare si predare 


Descriere

SINGER SWP SMART, Fier de călcat cu abur vertical cu încărcare continuă, călcare verticală pentru călcat fără masa de calcat, netezind țesăturile și dezinfectând suprafețele țesăturilor datorită jetului său puternic de abur.

Noul Singer SWP SMART: Pentru călcare verticală rapidă și eficientă, fără stres sau oboseală, ideal pentru familii, magazine de îmbrăcăminte și hoteluri. Proiectat de cei care știu despre cusut și călcat de peste 160 de ani!

Singer SWP SMART este un Garment Steamer cu talpa ceramica pentru a calca, aburi sau igieniza, cu incarcare continua, orice tip de tesatura, chiar daca nu ai masa de calcat. Gata în 35 de secunde, conformația sa particulară îl face, dacă este necesar, un fier de călcat clasic.

Pe parcursul proiectului său, tehnicienii Singer s-au concentrat pe 3 puncte esențiale pentru acest vapor. Trebuia sa fie practic, usor dar in acelasi timp sa garanteze emisia unui jet de abur puternic si constant. Rezultatul este acest model special de SWP numit, din acest motiv, SMART

Talpă specială : rezultate mai bune în mai puțin timp!

Să vorbim despre talpă.

Spre deosebire de aburii de pe piață în prezent, talpa sa este acoperită cu un strat ceramic și dimensiunile sale sunt mai mari.

Prin urmare, SWP SMART vă permite să tratați suprafețe mai mari, făcând mai ușor și mai rapid aburirea foilor sau a perdelelor, fără a fi nevoie să le desprindeți. Poti dezinfecta canapelele si fotoliile din casa ta datorita actiunii jetului sau de abur energetic.

Talpa ceramică are o temperatură reglabilă și puteți selecta două niveluri de căldură, de la 90 la 120° și de la 120 la 150°. Cerla vă va permite să călcați pe orizontală diferite țesături, de la tricouri la cămăși, prin combinarea acțiunii aburului. Acesta va fi întotdeauna gata la câteva momente după pornire, fără a fi nevoie să așteptați câteva minute, ca în cazul fierelor de călcat convenționale.


 

Încărcare continuă: rezultate mai bune în mai puțin timp!

Oricine calcă o știe bine: trebuie să aștepte câteva minute pentru ca apa să fie adăugată în fierul tău de călcat să se încălzească este cu adevărat enervant.

Din acest motiv SWP SMART a fost proiectat cu un rezervor nu în fier de călcat, ci în corpul mașinii, retractabil cu un sistem de cuplare prin clic. Prin urmare, umplerea va fi foarte rapidă și fără nicio pierdere de timp între oprire și repornire.

Dacă apa de la robinet nu este prea dură, o poți folosi fără griji. Prin urmare, nu va trebui să cumpărați apă demineralizată sau distilată. Dacă, în schimb, apa dumneavoastră este foarte calcaroasă, vă recomandăm să folosiți ambele.


 

Simplu, dar eficient: SMART! Dimensiuni și utilizări pentru a simplifica viața.

SMART pentru că fierul de călcat cântărește 6 kilograme doar cu o bază de 8 kilograme. Când îl închideți, SWP SMART poate fi mutat și stocat cu ușurință, chiar și pe verticală. Un cârlig special pe vârf îți va permite să-l depozitezi în siguranță, pe verticală, iar cârligul său solid îți va permite să-l agăți în garderoba ta sau în cabinele de vestiare ale buticurilor. De asemenea, va fi foarte practic în dulapurile camerelor de Hotel și Pensiune pentru a permite clienților să scadă rapid jachetele sau pantalonii.

Funcționarea sa va fi la fel de simplă, pe atât de rapidă.

Iluminarea de fundal a butonului ON, poziționat pe partea superioară a fierului de călcat, va indica dacă aparatul este conectat la priză. Odată ce funcția de călcat a început, primul LED va clipi până când talpa și aparatul cu abur sunt gata. Pentru a comuta la temperatura mai mare, pur și simplu apăsați din nou butonul ON: se va aprinde un al doilea LED.

Aburul este emis numai dacă este selectat. Butonul de trimitere este situat în partea de sus a mânerului de călcat, pentru a garanta eficiența și ergonomia.

Un accesoriu deosebit de util pentru îngrijirea rufelor tale mai delicate este peria inelară. Atașați-l pe talpă, apoi călcați și neteziți-vă hainele cele mai sensibile.

Caracteristici / Accesorii

CARACTERISTICI:

  • Fier de calcat cu abur, pentru calcat vertical si orizontal

  • Setarea temperaturii: Talpa 90-120°C, abur 15-20g/min. Talpa 120-150°C, abur 25-35g/min

  • LED-urile indică faza de căldură/încălzire pentru fiecare călcare

  • Talpa din aluminiu acoperita cu un strat de ceramica

  • Perie inelară personalizată pentru talpă, cu angajare rapidă

  • Comutator Stand-By/Pornit iluminat din spate

  • Buton de abur

  • Rezervor pentru 330 ml apa, transparent, cu snap-on si snap-off.

  • Baza de sprijin pentru fier, picioare anti-zgarieturi, tambur de cablu, cârlig și buclă pentru depozitare verticală

Iti mai recomandam si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review