Dus Bucal Portabil Waterpik Nano Traveler WP-300 - O Solutie Eficienta pentru Igiena Orala in Calatorii

649,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 1073950135343
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Beneficii

☑ Deschiderea coletului la livrare

☑ Retur rapid si simplu in 14 zile

☑ Livrare cu asigurare si verificare

☑ Rate fara dobanda

Garantie - Service 

☑ Garantie 24 luni - Gratuit serviciul suport clienti pentru preluare si predare 


Descriere

Cu Dusul Bucal Portabil Waterpik Nano Traveler WP-300, igiena orală corectă și completă nu trebuie să fie o provocare în timpul călătoriilor. Acest model aduce toate avantajele gamei Nano, oferindu-vă o modalitate simplă și eficientă de a vă menține sănătatea orală chiar și pe drum.

Caracteristici Cheie:

  • Eficiență Demonstrată: Waterpik este singurul dus bucal cu studii clinice care au arătat că este de până la 3 ori mai eficient decât metodele clasice de curățare în îndepărtarea plăcii dentare din spațiile interdentare și subgingival, reducând sângerările și inflamațiile gingiilor.

  • Compact și Silențios: Modelul Nano are un design care îi reduce dimensiunile cu până la 50% în comparație cu alte modele, făcându-l extrem de compact și ușor de transportat. Este, de asemenea, silențios și are un consum redus de energie electrică.

  • Accesorii Incluse: Pachetul include 4 capete de curățare (cel normal, Plaque Seeker, racletă pentru limbă și capătul orthodontic), oferindu-vă flexibilitate în îngrijirea orală.

  • Presiune Reglabilă: Dispune de 3 setări ale presiunii, între 10 și 80 psi, astfel încât să puteți ajusta jetul de apă în funcție de preferințele dvs.

  • Rezervor Portabil: Rezervorul are o capacitate suficientă pentru 60+ secunde de utilizare și se poate plia pentru a fi mai ușor de transportat.

  • Versatilitate: Acest dus bucal poate fi utilizat cu apă caldă, apă de gură sau alte soluții recomandate de medic pentru o igienă orală completă.

  • Accesorii Suplimentare: Setul vine cu o borsetă pentru a vă proteja dusul în timpul călătoriilor.

Dusul Bucal Portabil Waterpik Nano Traveler WP-300 este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă grijă de sănătatea orală chiar și când sunt în mișcare. Cu eficiența dovedită a gamei Nano și portabilitatea acestui model, veți avea mereu un zâmbet sănătos, indiferent de destinația călătoriei dvs.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review